Met Priority gaan er overal deuren voor je open

Koop Priority tickets voor de beste concerten en wedstrijden, doe mee aan winacties en profiteer van kortingen.

Skip de rij

Krijg voorrang op tickets en bezoek concerten en Ajax wedstrijden die eigenlijk allang uitverkocht zijn.

Skip de rij
Ontmoet je helden

Ontmoet je helden

Sta vooraan bij Ajax of backstage bij concerten en win meet & greets met sporters en artiesten.

Bezoek bijzondere plekken

VIP-kaarten, stoelen aan het veld en backstage passen. Overal gaan er deuren voor je open.

Met Priority gaan er overal deuren voor je open - Vodafone & Ziggo
Met Priority gaan er overal deuren voor je open - Vodafone & Ziggo

Krijg speciale kortingen

Concertkaarten, games en sportwedstrijden. Als klant krijg jij de mooiste kortingen.

Win unieke prijzen

Je idool ontmoeten, als mascotte je club aanmoedigen of je eigen skybox. Met Priority speel je wekelijks mee om de prijzen.

Adele in Ziggo Dome

Ik ben klant, wat krijg ik?

Met een abonnement bij Vodafone of Ziggo krijg je al voordelen met Priority. Maar combineer je een abonnement bij Vodafone met Ziggo internet, dan krijg je toegang tot alle voordelen en winacties die Priority biedt en exclusieve extra's.

Ik heb Ziggo

Ziggo exclusives

Ziggo priorities

Ziggo klanten krijgen meer muziek en sport. Zoals voorrang bij de Ziggo Dome en exclusieve Ajax toegang.

Volop extra voordelen

Met je Ziggo internet én Vodafone krijg je volop extra voordelen cadeau zoals korting, dubbele data en een extra tv-pakket naar keuze.

Ik heb Vodafone

Vodafone exclusives

Vodafone priorities

Vodafone klanten verwennen we met concerten, festivals, evenementen en populaire game events.

Volop extra voordelen

Met Vodafone én Ziggo internet krijg je volop extra voordelen cadeau zoals korting, dubbele data en een extra tv-pakket naar keuze.

Ik heb beide

Priority plus

Alle priorities

Met Vodafone én Ziggo internet gaan echt alle deuren voor je open. Bovenop de voordelen voor Ziggo- én Vodafone klanten krijg je speciale tickets, exclusieve toegang en speciale winacties.

Geen klant van Vodafone of Ziggo?

Kijk gerust of het bij je past. Bij al onze abonnementen krijg je Priority.

Het wordt alleen maar mooier

Het wordt alleen maar gezelliger, grootser, voordeliger en veiliger met Vodafone en Ziggo samen. Ben je klant bij beiden, dan krijg je een extra tv-pakket, dubbele data, korting en een beveiligingspakket. Elke maand weer.

Meestgestelde vragen

Ja, als je kaarten hebt gekocht via priority.nl en het evenement is geannuleerd vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid, dan wordt het aankoopbedrag (inclusief servicekosten) binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard waarmee betaald is. Dit evenement is geannuleerd vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@tickets-direct.nl. Ondertussen blijven wij ons best doen om zodra het weer kan meer deuren voor jou te openen!

Heb je een Vodafone of Ziggo abonnement? Dan doe je automatisch mee met Priority. Kijk in de Mijn Ziggo app of de My Vodafone app en ontdek alle voordelen die jij krijgt. Zie je het Priority logo nog niet op de beginpagina? Zorg dan dat je de laatste software versie van de app hebt geinstalleerd. Via de productpagina van jouw priority kun je via de app gebruikmaken van de actie.

Je krijgt gratis toegang tot Priority wanneer je klant bent van Vodafone of Ziggo. In sommige gevallen betaal je wel voor de actie waar je gebruik van maakt.

Priorities is de verzamelnaam voor alle tickets, winacties, VIP-prijzen en kortingen die je met Priority krijgt. 

Priority krijgt iedereen met een abonnement van Vodafone of Ziggo. Combineer je Vodafone met internet van Ziggo, dan krijg je daar elke maand volop extra voordelen bij: dubbele data en tot € 5,- korting bij Vodafone. En een extra tv-pakket en extra internetbeveiliging bij Ziggo. Binnen Priority heb je als klant met een Vodafone abonnement en internet van Ziggo ook extra voordelen zoals VIP-prijzen of meer korting.

Ben je je inloggegevens van My Vodafone kwijt? Ga naar je My Vodafone app en klik op 'Help! inloggegevens kwijt'. Ben je logingegevens van Mijn Ziggo kwijt? Ga naar je Mijn Ziggo app en klik op 'Logingegevens opvragen'. Heb je andere problemen met inloggen, neem dan contact op met de klantenservice van Vodafone of Ziggo.

Voor vragen over je bestelling kan je terecht bij de partij waar je de kaarten hebt gekocht. Deze informatie vind je terug op de detailpagina van de betreffende priority.

Er worden continue nieuwe acties toegevoegd aan Priority. Via ons Instagram account @PriorityVodafoneZiggo blijf je op de hoogte van de tofste acties.